تعریف سیستم پیجینگ :
سیستم پیجینگ سامانه ای است جهت ارسال پیام صوتی در محوطه های داخلی و فضای باز. بیشتر پیام های صوتی ارسال شده در سیستم های صوتی جهت فراخوانی افراد ، پخش پیام های هشدار ، موزیک ، رادیو، اذان و موارد مشابه می باشد.
کجا نیاز به پیجینگ داریم ؟
سیستم پیجینگ چیست؟
• سیستم پیجینگ ادارات
هر صنعت و کسب و کاری قطعا نیاز به سیستم پیجینگ دارد. ادارات و ساختمان هایی که کار ستادی می کنند مثل وزارتخانه ها و ساختما های دولتی که از سیستم پیجینگ به منظور پیج کردن افراد ، پخش فایل های صوتی مثل موسیقی و یا اعلامیه ها برای کارکنان مراجعین . در سیستم پیجینگ ادارات علاوه بر موارد فوق می توان از سیستم پیجینگ برای پخش اذان به صورت خودکار استفاده کرد. در سیستم های پیجنگ قدیمی تر از ابزاری به نام سیستم خودکار پخش اذان استفاده میشد ولی در سیستم های پیجینگ تحت شبکه ، این امکان از طریق نرم افزار محیا شده است و دیگر نیازی به سیستم جداگانه نیست.
• سیستم پیجینگ کارخانه
در کارخانه ها و کارگاه ها استفاده از سیستم پیجینگ معنی و مفهوم خاصی پیدا می کند چون کارخانه ها محل انجام فعالیت هایی هستند که گاه برای افراد مخاطره امیز است بنابر این سیستم پیجینگ کارخانه می بایست از دقت و عملکرد دقیق تری برخوردار باشد. همچنین میزان نویز هم یکی دیگر از موضوعاتی است که باعث می شود محاسبات در سیستم پیجینگ را بیشتر مورد بررسی قرار دهیم. محیط هایی نظیر اطراف دستگاه های تولید و یا کنار کوره ها و دستگاه ها برش نیازمند آن است تا میزان نویز را با دقت بیشتری اندازه گیری کنیم تا صدای خروجی از بلندگو ها و تعداد بلندگو های سیستم پیجینگ متوازن گردد.
• سیستم پیجینگ بیمارستان
حساسیت و نیاز به سیستم پیجینگ بیمارستان را وقتی می توان دریافت که ممکن است جان بی شماری از افراد را نجات دهد. پیج کردن پزشک و پرستار و یا استفاده از کد های بحران در سیستم پیجینگ بیمارستان از ملزوماتی است که اگر نادیده گرفته شود باعث اتفاقات ناخوشایندی خواهد شد. سیستم پیجینگ بیمارستان را باید دقیق تر بررسی کرد چون میزان صدا و کیفیت آن تاثیر بسزایی در نارضایتی کارکنان و بیماران خواهد شد داشت . سیستم پیجینگ بیمارستان صرفا استفاده از بلندگو برای پیج کردن نیست ، استفاده از تلفن های تماس اضطراری و یا همان سیستم اینترکام بیمارستان یکی دیگر از اجزای سیستم پیجینگ است. اینترکام های بیمارستانی عمدتا در بخش های پرستاری ، اتاق های عمل ، اورژانس ،آزمایشگاه ها و کلینیک های درمانی مورد استفاده قرار می گیرد.
• سیستم پیجینگ مدارس و دانشگاه ها
سیستم پیجینگ مدرسه بیشتر به منظور پیج کردن دانش آموزان و دبیران مورد استفاد قرار می گیرد و البته می توان از سیستم پیجینگ مدرسه برای پخش موسیقی در زنگ های تفریح و مناسبت ها استفاده کرد. سیستم پیجینگ دانشگاه علاوه بر فراخوانی افراد ممکن است برای پخش اعلامیه های صادر شده از سوی مدیریت های مختلف انجام پذیرد. دقت در زونبندی و بخش بندی بلندگو ها در سیستم پیجینگ مدارس و دانشگاه ها از عوامل مهمی است که می تواند بر کنترل نظم و ایجاد آرامش کلاس های آموزشی موثر باشد.
• سیستم پیجینگ شهری
سیستم پیجینگ شهری توسط شهرداری ها در فضاهای شهری و اماکن عمومی مورد استفاده قرار می گیرد. سیستم پیجینگ عمومی بیشتر برای اعلام هشدار ، پخش صدای اذان و پخش آنلاین رادیو و تلویزیون مورد استفاده قرار می گیرد. ساختار سیستم پیجینگ عمومی می بایست به نحوی باشد که با اکثر زیرساخت های شبکه ، برق و تاسیسات موجود شهری سازگاری داشته باشد. پیجینگ شهری یا پیجینگ عمومی از زیرساخت هایی است که در بحران های شهری هم کاربرد فراوانی دارد. استحکام ساختاری در پیجینگ عمومی و طول عمر بالا از ویژگی های سیستم پجینگ عمومی است. سیستم پیجینگ عمومی در فضاهای عمومی نظیر پارک ها و بوستان ها هم کاربرد دارد.
در موارد فوق سعی کردیم تا برخی از کاربرد های سیستم پیجینگ را شرح دهیم .
سیستم پیجینگ بر اساس نوع تکنولوژی به دو دسته تقسیم می گردد :
1. سیستم پیجینگ آنالوگ/سنتی
2. سیستم پیجینگ تحت شبکه
سیستم پیجینگ آنالوگ
در سیستم پیجینگ آنالوگ ، تمامی اجزا و زیرساخت آنالوگ می باشند. کابل کشی ها از نوع سیم دو زوج مسی می باشد. اصولا در سیستم آنالوگ برای تغذیه ی بلندگو ها از آمپلی فایر های آنالوگ استفاده می شود که در توان های مختلفی در بازار ارائه می شود. توان آمپلی فایر ها با مجموع توان بلندگوهایی که به آن متصل است در ارتباط می باشد ، به طور مثال اگر 10 بلندگوی ستونی با توان 20 وات داشته باشید می بایست از یک آمپلی فایر حداقل 200 وات استفاده نمائید.
در سیستم پیجینگ آنالوگ از بلندگو های سقفی ، ستونی و یا شیپوری استفاده می شود که از طریق کابل های مسی به آمپلی فایر متصل می گردد. وظیفه ی اصلی آمپلی فایر در سیستم های آنالوگ تقویت صدا می باشد . یکی دیگر از وظایف آمپلی فایر های آنالوگ زون بندی و یا تفکیک کردن بلند گو ها می باشد . به طور مثال هریک از طبقات یک ساختمان را می توانیم به عنوان یک زون مستقل در نظر بگیریم و به صورت جداگانه و یا باهم صدا را پخش نمائیم.
در آمپلی فایر های آنالوگ ، نحوه ی تفکیک و یا زونبندی از طریق دکمه های تعبیه شده روی آن صورت می گیرد و اپراتور در زمان استفاده می تواند زون ها را انتخاب نماید. تعداد زون های قابل تفکیک در آمپلی فایر های آنالوگ حداقل 2 و حداکثر 10 می باشد. برخی از آمپلی فایر ها دارای ورودی های مختلفی نظیر ورودی میکروفون ، USB برای پخش موزیک ، DVD Player نیز هستند. در سیستم های پیجینگ آنالوگ امکان پیج کردن همزمان چند زون از روی یک آمپلی فایر وجود ندارد.
سیستم پیجینگ تحت شبکه
در ظاهر سیستم پیجینگ تحت شبکه عملکردی همچون سیستم آنالوگ دارد با این تفاوت که کابل کشی شبکه جایگزین کابل مسی می گردد. سیستم پیجینگ تحت شبکه را سیستم پیجینگ IP و یا سیستم پیجینگ SIP هم می نامند. بلندگو ها و آمپلی فایر ها تحت شبکه می باشند. بلندگو های تحت شبکه دارای آمپلی فایر داخلی هستند و نیازی به وجود آمپلی فایر مستقل نمی باشد. شاید بپرسید دلیل وجود آمپلی فایر تحت شبکه چیست؟

بسیاری از سازمان ها به دو دلیل از آملی فایر تحت شبکه استفاده می نمایند. دلیل اول این است که قبلا کابل کشی آنالوگ انجام داده اند و بلندگوی آنالوگ نصب کرده اند و اکنون به دنبال تبدیل سیستم پیجینگ خود به سیستم پیجینگ IP هستند که با خرید آمپلی فایر های تحت شبکه می توانند بلندگوی های آنالوگ خود را به سیستم پیجینگ IP متصل نمایند.
قبلا گفتیم که سیستم پیجینگ تحت شبکه را سیستم پیجینگ SIP هم می نامند . به این دلیل که پروتکل مورد استفاده در سیستم پیجینگ تحت شبکه همان پروتکل SIP می باشد. لذا می توان آمپلی فایر ها را در مراکز تلفن و یا سیستم مانیتورینگ پیجینگ مبتنی بر SIP به عنوان یک کلاینت رجیستر کرد. با توجه به محدودیت های کارت صدا در تراشه ی پردازنده در آمپلی فایر های تحت شبکه ، صرفا یک زون به ازای هر برد الکترونیکی پردازنده داریم و برای ایجاد زون های دوم و سوم می بایست از برد الکترونیکی دیگری استفاده کنیم. دلیل دوم استفاده از آمپلی فایر های تحت شبکه ،قیمت بلندگو های تحت شبکه می باشد که نسبت به بلندگو های آنالوگ قیمت بالاتری دارند.
عوامل موثر در قیمت سیستم پیجنیگ
قیمت سیستم پیجینگ به عوامل مختلفی بستگی دارد. اولین عامل کابل کشی است ، اگر در محیطی که قصد نصب بلندگو یا سایر تجهیزات پیجینگ را دارید کابل کشی شبکه داشته باشید قطعا سیستم پیجینگ تحت شبکه به صرفه تر است چون هزینه کابل و کابل کشی سیستم پیجینگ بالاست. اگر قبلا در محیط اداری یا صنعنی یا محوطه های باز ، از دوربین مدار بسته استفاده کرده اید به راحتی می توانید از همان کابل دوربین استفاده کنید. کافیست از میکسر PoE یا میکسر شبکه استفاده کنید. به شما کمک می کند تا در انتهای کابل به جای یک پورت شبکه ، دو پورت شبکه داشته باشید.
صرفا دوربین ها عامل نجات و یا کاهش کابل کشی نیستند و شما هر جایی که دسترسی به شبکه داشته باشید می توانید از سیستم پیجینگ استفاده کنید. اگر مسافت طولانیست و شما در نقطه مورد نظر شبکه ندارید می توانید از آنتن های پوینت تو پوینت استفاده کنید . تقریبا جفت آنتن ها با هم حدود 100 دلار قیمت دارند و می توانید در مسافت های زیر 5 کیلومتر از این آنتن ها استفاده کنید . البته آنتن های با برد بالاتر هم وجود دارد که به تناسب قیمت آن ها بیشتر است.
یکی دیگر از عوامل قیمت سیسنم پیجینگ ، کیفیت ، اندازه و تعداد استفاده است. اجازه دهید با مثالی این موضوع را توضیح دهیم . فرض کنید در یک کارخانه که نویز متعادلی دارد و افراد زیادی در حال کار با دستگاه ها هستند، از یک بلندگوی 400 وات برای پخش صدا در 4 جهت استفاده کنید که حدودا 20 میلیون خرج روی دست شما خواهد گذاشت. بلندی صدا در اطراف بلندگوی 400 وات ممکن است باعث ایجاد مزاحمت شنوایی برای افراد نزدیک به بلندگو ها شود . ممکن است کار اصولی آن باشد که از ده بلندگوی شیپوری 30 وات استفاده کنید که تقریبا 75 میلیون تومان هزینه خواهد داشت البته اگر هزینه کابل کشی برای این تعداد بلندگو را در نظر نگیریم.
یا قرار باشد از بلندگو هایی استفاده کنیم که در کیفیت صدای خروجی فرق دارند مثلا بلندگو هایی که اصطلاحا 2way هستند و کیفیت صدای بهتری نسبت به بلندگو های معمولی دارند.
از دیگر عوامل قیمت سیستم پیجینگ می توان به استفاده و یا حذف سرور پیجینگ و مانیتورینگ اشاره کرد. اساسا کار سرور پیجینگ ، تعریف اسپیکر ها و آمپلی فایر ها و دیگر تجهیزات شبکه می باشد. اما از کاربرد های دیگر سرور پیجینگ می توان به موارد زیر اشاره کرد :
• امکان تعریف نامحدود زون
• پخش اذان خودکار بر حسب موقعیت جغرافیایی و ساعت محلی
• پخش اذان در متد اهل تسنن و تشیع
• امکان پخش موسیقی به صورت آلبوم
• امکان آپلود فایل صوتی به صورت MP3
• اولویت بندی پیجینگ به پخش موزیک
• پشتیبانی از SIP Trunk
• زمان بندی پخش موزیک یا فایل های صوتی
• امکان اتصال به زون سلکتور سخت افزاری
اگر قید قابلیت های بالا را بزنیم به آسانی از طریق یک تلفن کنسول ارزان قیمت و یا حتی از طریق تلفن نرم افزاری (رایگان) می توان بلندگو ها و آمپلی فایر ها رو زون بندی کرد. این موضوع می تواند تاثیر زیادر در تعیین قیمت سیستم پیجینگ داشته باشد.
سیستم پیجینگ تحت شبکه و اتصال به مراکز تلفن VoIP
به شما توضیح خواهیم داد که چگونه می توان از یک مرکز تلفن یا سانترال برای اتصال بلندگو ها و آمپلی فایر های SIP استفاده کرد.

Unicast IP Paging
برای آشنایی بیشتر شما با نحوه کارکرد پیچینگ تحت شبکه بهتر است با دو روش انجام پیجینگ آشنا شوید . در ایتدا یونیکست را شرح می دهیم . در این شیوه پیج کردن به صورت یک به یک انجام می گردد . شما می توانید در مرکز تلفن خود تعدای اکانت پیجینگ ایجاد نمائید. مثال داخلی پیجینگ 400 برای پیج کردن بلندگویی که اکانت 400 را به خود گرفته است.

همانطور که مشاهده می کنید در شیوه Unicast محدودیتی وجود دارد . این محدودیت در سازمان ها و محیط های بزرگتر بیشتر به چشم می خورد. مثلا در بیمارستان ها و دانشگاه ها که شما نیاز دارید تا فضاهای خاص و افراد خاصی را فراخوانی نمائید. راهکار مناسب برای فضاهای بزرگتر Multicast می باشد.
Multicast IP Paging
یونیکست و مالتی کست کار مشابهی انجام می دهند با این تفاوت که در مالتی کست در فضا های مختلفی می توان این کار را انجام داد. اجازه دهید مثالی بزنیم . بیمارستانی را در نظر بگیرید که در آن تمامی بلندگوها تحت شبکه می باشند. بخش اورژانس 5 بلندگو دارد و بخش های آزمایشگاه و بستری به ترتیب 3 و 10 بلندگو دارند. در روش یونیکست با یک داخلی می توانیم یکی از بلندگو های اورژانس ، آزمایشگاه و بستری را پیج کنیم ولی در روش مالتی کست برای هر بخش Page Group های جداگانه تعریف می کنیم. در روش مالتی کست می توانیم بدون پیج کردن بخش های بستری ، دیگر بخش ها را با هم پیج کنیم و یا به همین شکل از آرایش های مختلفی برای پیج کردن محیط ها و افراد مختلف استفاده نمائیم.
پیجینگ حرفه ای با توان بیشتر
در ظرفیت های بالاتر پیجینگ حتما نیاز به ادوات قوی تری داریم مثلا آمپلی فایر ، بلندگو و اینترکام هایی که توان بیشتری برای پیجینگ دارند. امروزه برند های مختلفی در دنیا وجود دارند که این تجهیزات را تولید می کنند . برند هایی مثل 2N، والکوم ، TOA و سایبر دیتا که ساخت آلمان ، آمریکا ، ژاپن و کانادا هستند. اکثر تجهیرات پیجینگ تحت شبکه PoE هستند و تنها دارای یک پورت شبکه هستند مگر اینکه به توانی بالاتر از 30 وات نیاز داشته باشید. تجهیزات پیجینگ IP از استاندارد SIP استفاده می کنند و قابل رجیستر شدن در تمامی مراکز تلفنی استاندارد دنیا هستند. یکی دیگر از شرکت های تولید کننده تجهیزات پیجینگ ، شرکت اتصال صوت می باشد که محصولات متنوعی را تولید می کند:
• آمپلی فایرهای تحت شبکه
• انواع بلندگوی تحت شبکه
• مبدل آمپلی فایر آنالوگ به IP
• سیستم مانیتورینگ پیجینگ
• انواع اینترکام
• انواع تلفن صنعتی
• انواع رله های کنترلی
• کانکتور های صنعتی هوشمند

همانطور که در تصویر فوق می ببینید برای کنترل و مانیتور کردن تجهیزات پیچینگ IP از سرور مانیتورینگ استفاده می کنیم . آپلود کردن موزیک ، پخش اذان خودکار ، زونبندی بلندگو ها و آمپلی فایر ها و تعریف اپراتور ها و اینترکام ها از طریق سیستم مانیتورینگ انجام می شود . تجهیزات پیجینگ IP به صورت مستقیم در پنل سیستم مانیتورینگ تعریف می گردد . برای استفاده از بلندگو های آنالوگ از آمپلی فایر SIP استفاده می کنیم و اگر آمپلی فایر آنالوگ داشته باشیم می توانیم از طریق قراردادن مبدل آنالوگ به SIP ، و رجیستر کردن این مبدل در پنل مانیتورینگ از آن به عنوان یک آمپلی فایر تحت شبکه استفاده نمائیم .
ابزار های پیجینگ تحت شبکه
بلند گوهای تحت شبکه
بلندگو های IP در نمونه های ساخته شده مشابه بلندگوهای رایج در بازار هستند با این تفاوت که دارای یک برد الکترونیکی هستند که امکان ارسال و دریافت صدا بر روی بستر شبکه را فراهم می سازد . بلندگوهای IP با توان حداکثر 30 وات می توانند از PoE استاندارد جهت تامین برق استفاده نمایند، البته لازم است که بدانیم برخی از سوئیچ های استاندارد در دنیا مثل سیسکو در برخی مدل ها مثل سری 9300 می توانند 90 وات خروجی داشته باشند یعنی بلندگو های IP با توان 90 وات ولی با توجه به گران بودن این سوئیچ ها برای بلندگو ی IP با توان بیشتر از آداپتور و یا منبع تغذیه استفاده می گردد. بلندگوی IP همانند یک داخلی در مرکز تلفن و یا سیستم مانیتورینگ رجیستر می شود.
بلندگوی سقفی
برای بلندگو های سقفی در مکان هایی که ارتفاع سقف در آنها 3 متر می باشد بهتر است حداکثر توان خروجی 5 و 10 وات باشد ولی در سالن ها ، لابی ها و سازه های با ارتفاع سقف بالای 4 متر می توان از بلندگو های با توان 30 وات نیز استفاده کرد. دلیل عدم استفاده از بلندگو های با توان بیش از 5 و 10 وات در مکان های با ارتفاع کمتر از 3متر ، تولید صدای آزار دهنده می باشد. مساحت تحت پوشش در بلندگو های سقفی متناسب با شلوغی و نویز محیط می تواند از 20 الی 60 متر مربع باشد. حداکثر فاصله طولی بلندگو های سقفی از یکدیگر در محیط های مستطیلی شکل بین 8 الی 10 متر می باشد.

بلندگوی ستونی
بلندگو های ستونی در دو نوع Outdoor و Indoor تولید می شوند و مناسب سالن های غیر صنعتی بزرگ می باشد. به طور مثال ادارات ، فست فود و رستوران ها و سالن های فرودگاه . در صورتی که از بلند گو های ستونی در محیط های شلوغ و با نویز محیطی بالا که جمعیت زیادی در آنها در حال رفت و آمد می باشند بهتر است از تعداد بلندگو های بیشتر با توان پایین استفاده نمائید تا علاوه بر پخش یکنواخت صدا از تولید صدای بلند که باعث اذیت سیستم شنوایی انسان می گردد جلوگیری نمائید. مساحت تحت پوشش در بلندگو های ستونی متناسب با شلوغی و نویز محیط می تواند از 50 الی 150 متر مربع باشد. حداکثر فاصله طولی بلندگو های ستونی از یکدیگر در محیط های مستطیلی شکل بین 10 الی 15 متر می باشد.

بلندگوهای شیپوری
بلندگوی شیپوری تحت شبکه مناسب برای استفاده در محیط های باز و نویزی می باشد . بلندگوی شیپوری با استفاده از یک المان شیپوری اکوستیک می تواند صدای تولید شده در درایور را به طور موثر افزایش دهد. در شکل معمول بلندگو های شیپوری ، ساختار آن شامل یک درایور فشرده سازی صدا می باشد که از طریق ویبراتور مگنت فلزی، صدا را از طریق دیاگرام فلزی کوچکی در شیپور منتشر می کند.
نقطه قوت بلندگوهای شیپوری، توان سه برابری در پرتاب صدایی است که از طریق مچینگ و درایور صدا تولید شده است. طراحی بلندگو های شیپوری آن ها را مناسب برای استفاده در فضاهای باز و سالن های تولید نموده است.
بلندگو های شیپوری تولید شده در شرکت اتصال صوت در صورت تامین برق از طریق PoE می تواند 30 وات موثر صدا را تامین نماید ولی در صورت نیاز به توان بیشتر می بایست از آداپتور به عنوان منبع تغذیه استفاده کرد. جنس فایبر گلاس بلندگو های شیپوری 30 وات و گالوانیزه بودن بلندگو های 100 وات به بالا، امکان استفاده از این محصول را در محیط های مرطوب و دارای خورندگی بالا فراهم نموده است.

آمپلی فایر های تحت شبکه
از آمپلی فایر های تحت شبکه عمدتا برای اتصال بلندگو های ولتی استفاده می شود . آمپلی فایرIP برای محیط هایی که کابل کشی شبکه ندارند و تعداد بلندگوهای آنالوگ زیادی دارند مورد استفاده قرار می گیرد. آمپلی فایر IP برای کاهش هزینه ها نسبت به بلندگو های IP ارزان تر هستند ولی محدودیت زونبندی و کابل کشی بیشتری نیاز دارند.


مبدل آمپلی فایر آنالوگ به SIP
ممکن است برخی از شرکت ها و یا سازمان ها بدون اطلاع از وجود پیجینگ IP نسبت به خرید آمپلی فایر های آنالوگ اقدام کرده باشند. اگر از عمر این آمپلی فایر ها خیلی نگذشته باشد می توان با استفاده از مبدل آنالوگ به SIP آن ها را به IP تبدیل کرد ولی نباید فراموش کنیم که در این صورت آمپلی فایر شما یک زون خواهد داشت.

در شکل زیر می توانید نحوه به کارگیری این مبدل را ببینید

اینترکام تحت شبکه
اینترکام ها و کنسول های رومیزی ابزاری هستند که به عنوان نقاط پایانی (station) عمدتا دارای یک کلید فراخوان هستند و یه کمک این دکمه می توانند یک یا مجموعه ای از داخلی ها را با آن فراخوانی کرد. گاها اینترکام ها دارای صفحه کلید شماره گیری ، صفحه نمایش و دوربین هستند .اینترکام ها می توانند به عنوان نقاط پایانی برای اپراتور پیجینگ و یا حتی به عنوان یک گوشی تلفن بدون هندست در محیط های صنعتی و حساس مثل کارخانجات مورد استفاده قرار گیرند.
با توجه به اینکه اینترکام در طراحی خود از رله های میانی به عنوان واسط جهت اتصال به دیگر دستگاه ها استفاده می نماید لذا می توان از این رله ها برای کارهایی مثل فرمان دادن به سیستم روشنایی ، باز کردن درب ها ، فعال نمودن سیستم اتفاء حریق و هزاران کاربرد دیگر استفاده نمود.
اینترکام تحت شبکه می تواند به عنوان یک نقطه پایانی و عملکردی شبیه گوشی تلفن بدون هندست را داشته باشد. اینترکام های IP تولید شده در شرکت اتصال صوت از پروتکل SIP برای برقراری ارتباط استفاده می کنند. با توجه به اینکه کجا از آنها استفاده می کنیم در مدل ها و کاربرد های مختلفی تولید می شوند.
به طور مثال با توجه به اینکه در محیط های داخلی و یا بیرونی استفاده می شوند ممکن است از جنس بدنه پلاستیکی و یا فلزی ساخته شوند. کیپد اینترکام SIP و دکمه تماس فوری آن به وسیله واشر لاستیکی و چسب نسوز صنعتی آب بندی می شوند و بدنه از طریق نوار لاستیکی نسوز به درپوش بسته می شود.
بسیاری از محیط ها ، نظیر محیط های حساس و کارگاهی که نیاز به ارتباط سریع دارند می توانند از اینترکام های تولید شده در شرکت اتصال صوت استفاده نمایند. اینترکام IP شبکه اتصال صوت دارای آمپلی فایر داخلی با دو خروجی اسپیکر می باشد. اسپیکر اول 3 وات توان خروجی دارد و برای محیط های با نویز پائین مناسب می باشد و اسپیکر دوم 15 وات توان دارد که از طریق کابل در ارتفاعی به اندازه یک الی دو متر بالاتر از خود اینترکام نصب می شود. برد اصلی اینترکام SIP اتصال صوت بر اساس معماری Active Noise Cancellation یا اصطلاحا ANC تولید می شود که مانع از تولید نویز و اکو در بلندگو و میکروفون اینترکام می گردد.
اینترکام IP اتصال صوت علاوه بر اینکه به عنوان ابزاری ارتباطی برای تماس بین دو نقطه مورد استفاده قرار می گیرد ، در صورت استفاده از نرم افزار مانیتورینگ شرکت اتصال صوت می تواند همانند یک اسپیکر تحت شبکه برای پیج کردن مورد استفاده قرار گیرد. پروتکل مورد استفاده در اینترکام های اتصال صوت،SIP می باشد که همین موضوع باعث شده است تا براحتی در تمامی مراکز تلفن تحت شبکه مثل استریسک ، ایزابل ، 3CX ، سیسکو ، الکاتل و مایتل که از پروتکل SIP استفاده می کنند مورد مورد بهره برداری قرار گیرد.

شرکت اتصال صوت به منظور راحتی کابران پیجینگ تحت شبکه از نرم افزار تخصصی به نام سامانه مانیتورینگ که برای سیستم های پیجینگ طراحی و توسعه داده شده است استفاده می نماید.
در این نرم افزار امکان زونبندی و مدیریت بلندگوها ، آمپلی فایر ها و اینترکام ها، تنظیمات پخش موزیک و اذان خودکار فراهم گردیده است. اینترکام IP اتصال صوت امکان استفاده در بیمارستان ها ، مدارس ، کارگاه ها و کارخانه ها، هتل ها ، ادارات ، فرودگاه ها ، تونل ها و بزرگراه ها را دارد.
اینترکام SIP اتصال صوت به عنوان یک اینترکام صنعتی می تواند در تمامی صنایع و محیط ها سخت مثل کارخانه جات فولادی ، نیروگاه ها و کارخانه های سیمان مورد استفاده قرار گیرد. با توجه به استاندارد HSE تعریف شده در محیط های صنعتی ، اینترکام صنعتی در دو رنگ قرمز و زرد تولید می گردد ولی در صورت نیاز و بر حسب تعداد سفارش امکان تولید با کد رنگ های مختلف میسر می باشد.
مزایای استفاده از پیجینگ تحت شبکه
- قابلیت گسترش آسان
- کاهش کابل کشی
- امکان اتصال به خطوط تلفن شهری
- امکان استفاده از تلفن های رومیزی به عنوان پیجر
- سهولت مدیریت
- امکان اتصال از طریق وب سرویس به سامانه های نرم افزاری